Loading...

Projekti

 • Dokumentarni film Bura duše

  Film govori o trojici hrvatskih branitelja, njihovom životnom, ratnom i duhovnom putovanju. Filmom želimo pokazati primjere branitelja koji su vjerom u Boga unatoč osobnim teškoćama, ranjavanjima ili gubicima voljenih našli perspektivu za daljnji život i othrvali se depresiji i ovisnosti. Želite li primjerak filma na DVD-u ili organizirati prikazivanje u prostorima Vaše udruge javite se kroz kontaktni obrazac.

 • Briga za branitelje

  Projekt „Briga za branitelje“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodit će se od veljače 2019. do veljače 2021. godine. Njime se želi pružiti pomoć u kući u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti 20-orici hrvatskih branitelja sa šireg područja gradova Čakovca, Varaždina, Siska i Zagreba.

 • Branitelji za branitelje

  Projekt Branitelji za branitelje provodi se uz potporu Grada Zagreba kontinuirano od 2015. godine. Za cilj ima iznjedriti samostalnije, kompetentnije i integriranije hrvatske branitelje slobodne ili makar svjesnije štetnih ovisnosti. Kao takvi oni čine pozitivnu promjenu za svoje obitelji, te ujedno unapređuju cjelokupni psihosocijalni život lokalne zajednice. Posebnost projekta je što se provodi po biblijskoj metodi i što se hrvatski branitelji nalaze „s obje strane“ unutar projekta – kao izvoditelji i kao korisnici.

 • Braniteljski troboj

  S namjerom da se trajno i posebno obilježi 15. ožujak, nacionalni spomendan osnivanja Narodne zaštite te u znak sjećanja na „trojke“, prve organizirane borbene formacije Domovinskog rata, pokrenuto je ovo timsko sportsko natjecanje. Njegov jedinstveni ali i urbani karakter očituje se kroz spoj triju disciplina: bilijara, pikada i šaha.

 • Adria/Croatia Interaction

  Međunarodna kršćanska konferencija koja svake jeseni u Crikvenici okuplja aktivne i umirovljene vojnike i časnike sa ciljem međusobnog ohrabrenja i poticaja. Ovogodišnje okupljanje pod nazivom Disciplina i učeništvo održati će se od 16. do 20. listopada uz potporu Military Ministries Internationala te partnerstvo MCF Italy.